GoCare hundefoder og kattemad

Måske kender du allerede GoCare og GoCare Royal hundefoder og kattemad. Produkterne har tidligere været solgt under navnene NRC og NRC Royal. Serierne har fået nye navne, et velfortjent ansigtsløft og er udvidet med flere varianter til både hund og kat, så du til enhver tid kan finde en variant, der passer til din hund eller kat uanset race, alder og aktivitetsniveau.

Produkterne er altid blevet fremstillet på vores egen moderne fabrik i Danmark under streng veterinær kontrol. Fabrikken er ISO 22000 og BRC certificeret og er derfor desuden underlagt løbende kvalitetskontrol fra Bureau Veritas og offentlig kontrol fra Fødevarestyrelsen, der er en statsvirksomhed under Fødevareministeriet.

GoCare er to serier af hundefoder og kattemad i meget høj kvalitet, der begge er tilsat en stor mængde kød/animalsk protein. Produkterne er meget velsmagende.

Begge serier består af varianter til alle racer, der er nøje afstemt efter din hund eller kats alder, aktivitetsniveau og livssituation.

Alle GoCare produkter er helt naturlige - der tilsættes hverken farve- eller smagsstoffer. Både den gode smag og farven kommer fra de gode råvarer.    

Serierne er udviklet af dyrlæger specialiseret i ernæring.

Alt GoCare hundefoder og kattemad er udviklet og løbende optimeret i henhold til anbefalingerne fra nogle af verdens førende ernæringsinstitutter.