Fodring

Foder Engros anbefaler, at du fodrer dit kæledyr efter fodringsvejledningen på emballagen.

Killinger og hvalpe fodres ad libitum 3-5 gange dagligt.

Du kan evt. dele den daglige mængde i 2 portioner - gælder voksne katte og hunde.

Fodringsvejledningen er naturligvis individuel. Det afhænger bl.a. af race, aktivitetsniveau og alder. Du kan derfor variere fodermængden op eller ned med op til 25 %.   

Vand

Hund og kat skal altid have adgang til frisk vand. Du sikrer nemmest at vandet er friskt og rent ved at udskifte det efter hvert måltid.   

Foderskifte

Uanset om du skifter fra en variant til en anden i Go Care sortimentet, eller om du skifter fra et mærke til et andet, så skal du huske at skifte gradvist.  Bland det gamle foder med den nye foder i en uges tid, hvor mængden af ny foder gradvist øges  Det tillader hundens eller kattens mave og tarmsystem at vænne sig til det nye foder.

Fuldfoder

Foder Engros' udvalg af Go Care foderprodukter er fuldfoder. Fuldfoder betegnelsen er defineret ved lov og betyder, at foderet skal kunne opfylde hundens eller kattens daglige ernæringsbehov 100 %.

Når du anvender fuldfoder, skal du ikke anvende andet. Hvis du alligevel en gang imellem serverer godbidder for din hund eller kat, så er det bedst at fratrække en tilsvarende kaloriemængde, når du serverer fuldkost, ellers er der risiko for at løbe ind i problemer med overvægt.   

Diætetisk fuldfoder

Foder Engros hat 2 stk. Go Care Royal varianter, der er diætetisk fuldfoder. De hedder Weight Reduction og Contra Allergy/Sensitive.

Diætetisk foder er under EU-lovgivning. Det betyder, at foderet er sammensat, så det opfylder lovgivningsmæssige krav om f.eks. at have en terapeutisk effekt uden at indeholde medicin. Derudover er diætetisk foder afbalanceret, så hundens eller kattens daglige ernæringsbehov er dækket 100 %.  

Vi anbefaler, at du konsulterer din dyrlæge, inden du begynder at anvende diætetisk foder