Dyrlægegaranti

Alle Go Care produkter er udviklet af dyrlæger med mange års erfaring i udvikling af foder til hunde og katte. Go Cares dyrlæger hedder Kim Hesvang og Karen Timling.

Dyrlægernes holdning er meget klar: "Det er bedre at forebygge end at helbrede".

Dyrenes trivsel er altid i centrum, og dyrlægerne arbejder ud fra tesen om, at et velsmagende og sundt foder er en naturlig del af et sundt, aktivt og godt liv. Derfor anvender vi udelukkende ingredienser af meget høj kvalitet.

Produkternes kvalitet er meget vigtig. Derfor kontrolleres alle råvarer, produktioner og færdige produkter altid af en dyrlæge.    

Naturligvis er også både dyrenes og deres ejeres mening meget vigtig. Derfor testes alle Go Care Royal produkter isamarbejde med hunde, katte og deres ejere. Alle hunde og katte i Go Care Royal elitepanel får med regelmæssige mellemrum et sundhedstjek hos vores dyrlæger, så man til enhver tid ved, at alle hunde og katte trives på foderet og har det godt uanset race, alder og aktivitetsniveau.  Alle produkter testes efter AAFCO's standarder og anbefalinger.  

Begge serier bliver løbende udviklet i henhold til de nyeste anbefalinger fra nogle af verdens førende ernæringsinstitutter/brancheforeninger, hvis anbefalinger er internationalt anerkendte:

NRC

National Research Council (NRC) harpå basis af mange års videnskabelige undersøgelser udviklet præcise normer for, hvad et fuldkostfoder skal indeholde af livsnødvendige næringsstoffer, herunder aminosyrer, fedtsyrer, mineraler og vitaminer.

AAFCO

Foderet er optimeret til AAFCO's anbefalinger (American Association of Feed Control Officials) og imødekommer fælles europæiske foderstofnormer og overholder den europæiske foderstoflovgivning.

FEDIAF

FEDIAF er en brancheforening for den europæiske pet food industri. FEDIAF er en forkortelse af The European Pet Food Industry Federation. FEDIAF repræsenterer den europæiske pet food industri i forhold til myndighederne både nationalt og internationalt og i forhold til forskningsinstitutter med det formål at sikre produktion og udvikling af sunde og ernæringsrigtige produkter med en god smag. 

FEDIAF er - lidt populært sagt - både din og dit kæledyrs ambassadør og anerkender den vigtige rolle, kæledyr har i vores samfund i dag.

NPFA

NPFA er en forkortelse for Nordic Pet Food Association.